Translate

dilluns, 18 de novembre del 2013


CHARLET - BETTEMBOURG

La "odisea" de la charlet!!

Motivats com sempre, aquesta vegada sembla que per fi farem una sortida a chamonix amb l'Arnau i els seus companys, després d'aber-nos conegut fa un parell d'anys.

Parlem de les condicions i decidim anar a la charlet - bettembourg de l'agulla de chardonnet.
Ara a chamonix és temporada vaixa i els telefèrics estan tancats, això vol dir ke a peu fins al refugi Albert 1er.
L'Arnau es posa a obrir traça, quatre hores més tard, enkara obre traça!!!
Arribem al refu, resulta que estan arreglant el nou i els currantes viuen al refugi vell, (avui em sembla que no haurem de cuinar)...
Tal dit, tal fet. El cuiner ens convida a sopar. Caldo de primer, arròs amb pebrot de segon, birres, pa, vi i postres....

5:00h del matí, sona el despertador, esmorzem però s'esta tapant molt el temps i decidim esperar a les 7:00...

Sortim del refu, l'Arnau torna a obrir traça, akest kop s'ho fan entre ell i l'Aleix, hi ha boira i la via no es veu. Un parell d'hores més tard, no ho veiem massa clar. els de la meteo donaven neu a la tarda però sembla que s'ha avançat.
Parem de caminar i decidim ke fer, en J. Grau ho té claríssim: GAAAS collons!! tots els altres, no masa... finalment seguim, 5 hores després de sortir del refu, arribem a la via. Petadíssims.
Hi ha més gel del ke semblava!!

Passem la rimaya sense problemes, ens encordem i surt en Grau peu avall enmig de la boira durant dos llargs que fem amb ensamble. Monta reunió i surto jo en una tirada de 60m. molt guapo. avalakov i avall. 4 rapels i som a terra. Un parell o tres d'hores més a peu i som al refu, just a l'hora de sopar. Avui per sopar, macarrons a la carbonar de primer i estofat de vedella amb patates de segon, o dos ous fregits.. a part de les birres, pa... Exhibició amb el cuiner!!! Pensió completa gratuita!!!

rapelant.. 

l'ultim llarg..

final de l'aprox a la via.. encara faltava 30min.



tornant cap al refu..

L'Aleix a fondu!!

Aprox al refu. 

Després de la rimaya.

L'endema enmig de la nevada i força vent, un parell d'hores i som al cotxe.
Una altre a la saca, GAS!!
 Gràcies a tots el ke i varem ser: J.Lopez, J.Grau, Arnau cm, Aleix i ignasi.