Translate

diumenge, 23 de març del 2014

 LAERDAL

Fa temps, amb un colega ens miràvem les línies, aquesta era molt guapa, l'havíem de fer!!!

Dimecres a la tarda hi vaig amb la serra a la mà, això sembla la selva!!! No s'arriba  a peu de via, la feina d'avui serà estassar l'entrada. Al cap  d'una hora tot net. Pujo al cotxe pillo els trastos i cap a la via.
El primer llarg.... Entrada desplomada amb una xorrera gegant,quatre cantos  un 0.4 B.D. un pitó dolent i una arrel de boix. Arribo a la repisa, aquí fent el tarzan fins arribar al super diedre, fixo la corda i cap al bar.

Li passo una foto a en Pelut i la seva resposta immediata és: quan i on??
jajaja... bé, nem bé!!
Divendres cap a la via, l'estratègia és bona, sortiré jo i quan el tema es posi catxondo que li tiri el mestre fins on vulgui..
Jumem el primer llarg tarzan i començo a pujar per el diedre, friend,friend,arrel, terenyina,friend,eures,friend...de tot.. un diedre guapíssim de friends i tascons rotllo A1. montu una role d'aliens i avall, que tiri en pelut! el tiu es marca una trave guapíssima de falques,pitons,ploms.... vaja, la seva escalada típica i predilecte!!!
Aquí monta role. Hi ha una fissura del 3 i del 4  però decidim posar-hi dos bolts de 8mm. per comoditat, i per no gastar tants friends per la role. (són criticables) ho sabem.
Desmunto el llarg, i deixo una falca trencada que no vaig poder/saber  treure però que ús hi podeu penjar i un plom per marcar una mica la via.

Llarg 3: OUTWITH  de 10 metres bruta, només friends grans, fins el 4.5 B.D. i gas. I vinga tornem-hi: friend, friend, tronc, friend, terenyina, arrel, friend, friend...molt  guapo, ja sóm gairebé a dalt, s'acava la fissura i surto a l'esquerra rotllo amb lliure i la sorpresa final: una role de 3 químics amb anella per rapelar el salt d'aigu!!!(aquests frikis dels barrancs...)

Via molt bona,molt estètica i de disfrutar.
En breu la ressenya.


la role d'aliens

la metralla apunt de disparar

"R 2" pelut wall

la via

jo començant el diedre

la trave

alpinisme és serac

gaaass!

desekipant la trave



cim