Translate

dijous, 3 de gener del 2013

VAL DI COGNE!!!!!!!

TORNA L'HIVERN, TORNA EL GEL I LES GANES D'ESCALAR, MIREM CONDICIONS I SEMBLA QUE NOMÉS ELS ITALIANS TENEN ALGU,GAS CAP A COGNE!!

ARRIBEM A LES TRES DEL MATI, VIBACO DE P.M. AMB CALEFFACCIÓ, UN BANC, PAPERERA I ESCOMBRA... AQUEST COP EM TRIOMFAT!!! A LES NOU ENS TROBEM AMB EN GRAU I EN PALO I CAP A ESCALAR. L'ESCOLLIDA DEL PRIMER DIA ÉS LA CLASSICA MONDAY MONEY,MOLT BONA. COM SEMPRE CAP AL BAR A FER EL GOTILLO I CAP A SOPAR. CAMBIEM DE VALL I ANEM  A LA DE LILLAZ, AQUI ESCALEM LA LAU BIJ, MOLT BONA, ES PASSAVA PER DARRERA DE DOS FREE-STANDINGS MOLT GUAPOS AIXI EMPOTRANT L'ESQUENA  A UN I CLABANT A L'ALTRE, BONA VIA!!

NO FA MOLT FRED PERO EL 80% DE LES VIES ESTAN FORMADES, GEL PER TOT ARREU!! JO NO SOC GAIRE DE REPETIR I MENTRE EN TOTI I EN GRAU SON A LA REPENTANCE JO I EN PALO ANEM A LA LILLAZ GULLY, UNA CANALETA-GOULOTTE MOLT EVIDENT A LILLAZ. L'ESCALEM RÀPID, ÉS UNA VIA MACA, DISTRETA,PLAISIR..

ELS BOUS DE BANYOLES MARXEN I ENS QUEDEM AMB EN TOTI, INTENTEM LLEVAR-NOS D'HORA PERO JO NO EM PUC LLEVAR FINALMENT SORTIM A QUARTS DE NOU CAP A ESCALAR, EN TOTI MOTIVAT S'APUNTA DI FRONTE AL TRADIMENTO, ÉS EL PRIMER DE PASSAR-HI AQUEST ANY, JO NO I PUJO, DE MOMENT JO I ELS TUBOS ANIREM FENT....
VAIXEM I ANEM CAP A ALGUNA VIA DEL FONS DE LA VALL, ENS FIQUEM A LA VOGLIE EFFIMERE, PROU BONA, PETATS, ANEM CAP A CELEBRAR EL CAP D'ANY, BUSQUEM UN PORXO A LES AFORES DEL POBLE I A LES 21:00 STEM AL SAC.

 DIA DE TORNADA, ANEM A FER LA  E TUTTO RELATIVO I FEM LA SEGUENT DE SOBRE CRISTAL GUISY TOTALMENT DE PLAISIR, LA PRIMERA ULTRA PICADA I GO TO VIC. APUNT PER TORNAR-HI