Translate

dilluns, 27 d’octubre del 2014

AGULLES DE TRAVESSANY


TRAVESSANY!!!
EKIPO DANKUK I JOUCEAN A DARRERE LA SEGONA AGULLA!

LA MARTA COMENÇANT LA SEGONA AGULLA

SELFI....

EL PRIMER RAPEL.

LA TERCERA AGULLA, MOLT GUAPA!!

ESCALANT EL PRIMER  MUR DE (IV)A LA KUARTA AGULLA

EL DIEDRE GUAPO I FINAL DE LA CINQUENA AGULLA


EN DANI COMENÇAMT LA SEGONA AGULLA

FOTUUUU... I EN DANI AMUNT!!!

CRESTAJANT PER ANAR A BUSKAR ELS RAPELS FINALS!!

Feia dies que les agulles de travessny ens cridaven l'atenció, finalment marxem al vespre amb la Marta per anar a dormir sota la presa de cavallers.

A les 6 del matí sona el despertador, ens trobem amb en Dani i la Carmeta, ells encara van arribar més tard. Esmorzem una mika i gas amunt!!

Pujem a fondo, en Dani va cremadíssim. Anem directes cap a les 5 agulles. amb 2 hores 30 ja estem a peu de via. La primera agulla ens la saltem de dret, es força rostoll i tenim una cordada davant. Començem directament a la segona agulla. Ens encordem i tirem amunt, pujem amb ensamble bastant curt, la via és evident per tot arreu,(fàcil encigalar-se) es poden posar friends a tot arreu i kualsevol mida. ( IIº-IIIº)No és dificil però si tramos verticals. Al final de la segona agulla, a la dreta, trobem una reunió de parabolts per fer un rapel de 20 m. que ens portara al peu de la tercera agulla. La tercera agulla la tornem a agafar per la dreta. Fàcil i evident, es pot ekipar molt bé( IIº-IIIº). Aquesta tercera es vaixa a peu. La carta agulla és la més aeria, escalem directement per el mig de l'agulla just a l'esquerra d'un diedre molt evident (IV). Aqui hi trobem algún pitó i fem un llarg de 20m. un altre llarguet de 20m (III-IV). i ensamble fins a dalt. És la més vertical de totes. Es baixa amb una petita desgrimpada fàcil pero aeria. La cinquena agulla teòricament és més fàcil però arrivant a dalt fa un diedre molt guapo (IV). Es pot protegir bastant bé. Un cop a dalt, resseguim tota la cresta (IIº), fins a arribar a un rapel de 8m.(pitons i savines) flanquejem a l'esquerra (salt de 1,5m) fins a arribar a un altre rapel curt, d'uns 15m. (parabolts) desgrimpem una mika i l'ultim rapel petit de 15m. (bolts) i aqui vaixem per la canal de la dreta molt evident i fàcil.

Escaladeta molt fàcil i divertida, evident i encigalada. Portar un joc de friends complet per fer amb ensamble i escalar ràpid. Molt recomanable!! una corda de 30-45m. és suficient.