Translate

dilluns, 22 de juny del 2015

SPIGOLO SUR D'ANSABERE


SPIGOLO SUR D'ANSABERE!

MOTIVATS COM SEMPRE, TENIM L'AGULLA PETITA D'ANSABERE PENDENT DESDE FA DOS ESTIUS, D'AKEST NO PASSA.
DIVENDRES TARDA CAP ALLÀ. (A CANFRANC PUNXEM RODA) NO PASSA RES.
SOPEM, DORMIM, I A LES 7:15H DEL MATÍ GAS AMUNT, VOLEM TORNAR A SOPAR A VIC.
ENS PLANTEM A PEU DE VIA A LES 9:00, EL LLOK ÉS MOLT GUAPO. A MI EM SONA NOSE KE DE DOS BLOKS A PEU DE VIA, ELS VEIEM I PUJEM, AKI TROBEM PARABOLTS KE TIREN AMUNT, WAI, L'HEM CLAVAT!! A MI JA M'EXTRANYA VEURE UN MOSKATA D'ALGÚ KE HA ABANDONAT JUST AL TERCER BOLT, D'UN LLARG KE ÉS 3er. I DESPLOMAT... EN GURI VA TIRANT AMUNT... TELA AMB EL TERCER...JAJAJA... ARRIBEN DUES CORDADES MÉS I ES POSEN A ESCALAR 20MTS. MÉS AVALL... ENS EM ENCIGALAT. MERDA, EREM ELS PRIMERS I ARA SEREM ELS ULTIMS.

RES, A ESPERAR... ESPERAR DEU MINUTS, O 20, NO PASSA RES, PERÒ ESPERAR-TE 1 PUT...HORA A CADA REUNIÓ COM A MÍNIM... NO HI HA DRET. PRIMER NO PASSA RES XO KUAN PORTES 6 O 7 LLARGS... ELS HI DEIEM DE TOT EN AMUNT...NO SEREM A SOPAR A VIK NI DE CONYA.
LO KE ÉS LA VIA, BUENO, ENS ESPERÀVEM EL VIOT DE L'ANY, I PER NOSALTRES SINCERAMENT, FORÇA ROSTOLL. DOS LLARGS AMB PEDRA MEDIOCRE DE Vº, UN 6C DUR O ARTIFO, KE ÉS DE TASCONS I JO HO VAIG PROVAR SENSE I VAIG VOLAR D'UN MICRO GROC. UN 6B WAI, DOS LLARGS SEGUITS D'Ae XQ HE DEMANAT A GENT HI NINGÚ S'HI MOU, UNA TRAVE DE DEU METRES WAI, UN LLARG DE 6B/C GUAPO DE CANTO, I NOSALTRES VAREM SORTIR A L'ESKERRA PERQUÈ SINÓ DARRERA D'AKELLS MORTS S'ENS FEIA DE NIT. L'ULTIM LLARG TAMBÉ ESTA BÉ... EL DESCENS UN TROSSET EXPO I DESPRÉS GAS.
VIOTE VIOTE, DIRIEM KE NO, PERÒ EL LLOK I L'ESPERÓ MOLT GUAPOS.

ABNS DE COMENÇAR, SPIGOLO

A ALGUNA ROLE...

EN GURI SORTINT DEL 3ER LLARG

JO A LA TRAVE

JO A L'ULTIM LLARG

10H MÉS TARD... PUTOS VASCOS...

L'ENCIGALADA DE BON MATÍ

LA TRAVE

EL PRIMER LLARG D'Ae O 7A+....