Translate

dimarts, 6 de gener del 2015

BERSERKERS!!! 1era part.BERSERKERS!!!

L'HISTÒRIA ES REMONTA ANYS ENRERE, POTSER DESDE EL PRIMER COP KE VAIG ANAR A BIELSA... AL VEURE AKESTES VIES VAIG FLIPAR, MOLTS GUAPES I MOLT LLUNY, INACCESIBLES!!

BUSCO INFORMACIÓ I PAM, TROBO LO KE VOLIA, LES RESSENYES. LA GUÀRDIA CIVIL HI HAN PUJAT FA ANYS,NO DIUEN COM, ESKIANT X DARRERA,HELICOPTER...,TOTAL KE LA LINIA KE MES EM MOTIVA NO LA VAN FER!!!
ENGANYO A KUATRE COLEGUES, I CARREGATS COM MULES I RISC D'ALLAUS 5 TIREM AMUNT!! (LO KE FA LA MOTIVACIO) KUATRE HORES MES TARD NO EREM ENLLOK I RECULEM.
DOS ANYS MÉS TARD, ENREDO A LA MARTA XKE M'ACOMPANYI A BUSKAR EL CAMI I ARRIBAR A PEU DE VIA, CAMINEM TOT EL DIA I ARRIBO A SOBRE DE LES VIES. JA HO TINK!
HAN TORNAT A PASSAR DOS ANYS, PUTO PINETA, ÉS INHUMA!! AKEST COP SURT BÉ!
ENREDO A LA MARTA I EN KELING, ELS HI EXPLIKO LA JUGADA I GAS.
PREPAREM MATERIAL,TELA AMB EL PETATE.. 25KG!!! TINK UN ESPERO CONTROLAT X PUJAR-HI PER EL DRET, ÉS MOLT DRET XO ANIREM FENT... COMENÇEM BÉ, TROBEM UN CAMINET AMB FITES I AMUNT.. KUATRE HORES MÉS TARD ARRIBEM A UNA PARET, BUSKEM UN PAS I EL TROBEM, AIXO ÉS MOLT VERTIKAL, PASSEM PER UNA VIRA AMB UNA BONA TIMBA A SOTA I LA RESSEGUIM FINS ARRIBAR A DALT, PORTEM 6:30H DE PATEO AMB EL MORT A L'ESKENA... ESTEM TRINXATS. PERÒ CONTENTS, UN NOU ACCÉS APINETA I A RESGUARD DELS ALLAUS!!!
PLANTEM LA TENDA, LES VIES ENKARA LES TENIM A DUES HORES MÉS...JAJAJAJA..
ENS LLEVEM TARD, SÓM CATALANS... XO ESKE ESTÀVEM TRINXATS.
ARRIBEM A PEU DE VIA, EL LLOK ÉS MOLT GUAPO.
COMENÇO EL PRIMER LLARG, 20MTS DE TERCER GRAU I 5MTS.DE IV EN ROCA. MONTO ROLE, DOS BOLTS DE 8MM. I UNES PLAKETES KE NO PESEN RES KE FA ANYS EM VA DONAR L'EDU SALLENT. ROLE!!! PUJEN EN KELING I LA MARTA I SEGUEIXO AMUNT, EN LLIURE, ARTIFO, TALADRANT... FAIG UN ALTRE LLARG, ÉS TARD I ELS COMPIS EM DIUEN KE TIREM AVALL KE ESFARA DE NIT I... BUENO O VEN MOTIVAT NO HAURIA VAIXAT PERO NO HE VINGUT SOL I ENKARA GRÀCIES KE M'HAN ACOMPANYAT. AVALL!
MOLT BONA, I TORNARÉ, UN SOMNI KE AGAFA FORMA...
EL DESCENS GENS FÀCIL, RAPELS ENMIG DEL BOSC,
R1 BERSERKERS

JA A PEU DE VIA

PREPARANT MOTXILLES

REGAL DE REIS, EL SEGON LLARG!!!

JO I LA VIA!! FESTIVAL!!

LA MARTA AL PRIMER LLARG

A PER ELL!!

DISFRUTANT A TOPE!!

LA MARTA ASSEGURANT-ME

 


MARXANT...

EL PRIMER LLARG
BUSKANT EL CAMÍ DE BAIXADA

LA TRAVE EXPO DE PUJADA
DESTREPES EXPOS... MOLT RECOMANABLE!!