Translate

dimecres, 16 de gener del 2013

CAP DE SETMANA  AL BRIANÇONAIS!!!

 MARXEM DIV. A LES ONZE DE LA NIT DE MATARÓ, ARRIBEM A LES 5:00 DEL MATI A ARGENTIÈRE, DORMIM UN PARELL D'HORES I VINGA, CAP A ESCALAR!! ALLÀ ENS TROBEM AMB EN PALO,EN GRAU,EN TOTI I EN NIL, TRIEM LA VALL DE FOURNEL PER COMENÇAR, AQUEST CAP DE SETMANA  FAN L'ICE CLIMBING FESTIVAL I LA PISTA PER PUJAR-HI ESTÀ NETA, GAS CAP A FOURNEL!! A 200M. DEL PRIMER PÀRQUING UNA NAVETTE ENS DIU QUE NO ES POT PUJAR SENSE PERMÍS I QUE GIREM I PUGEM AMB LA FURGO AQUESTA, CAP PROBLEMA. LA VALL ESTÀ A REBENTAR DE GENT, CARDA FÀSTIC, S'HAN APODERAT D'UN MEDI QUE TENEN PROP DE CASA SEU PERÒ QUE NO HO ÉS. JO PERSONALMENT NO I ESTIC D'ACORD PERÒ... MARXEM A ESCALAR CORRENT SENSE L'ARVA OBLIGATÒRIA!! CAMINEM I ENS PAREM A LA CONEGUDA CALINS SOLENE I LA MEPHISTO, ALLÀ I TROBEM EN TOÑO I DOS AMICS  SEUS COMPARTIM VIES I MATERIAL I AL VESPRE A CÓRRER PER TENIR TEMPS D'AGAFAR LA NAVETTE AQUESTA, MENTRE EN NIL I EN PALO N'ESCALEN  UNA ALTRE AL COSTAT. NO FA GAIRE FRED, ENTRE 0º I -10º ENTRE LA GENT I EL PAQUET DE NEU CANVIEM DE VALL.

PROVEM SORT A L'AUP MARTIN, LA PISTA TANCADA I TRES HORES A PEU SENSE SABER DEL CERT SI LA VIA QUE VOLEM ESCALAR ESTÀ EN CONDICIONS CANVIEM DE PLANS I ANEM CAP A CERVIERES, JAJAJAJA.... ULTRA FESTIVAL DE GENT, LO MAI VIST, PUGEN A LA GENT AMB BUS PER ESCALAR, EN UN SECTOR ON SOLAMENT I A DEU O DOTZE VIES DE MIXTA I GEL D'UNS TRENTA METRES I DAVANT NOSTRE TENIM A 40 PERSONES, LA CARA QUE ENS QUEDA A TOTS ÉS INDESCRIPTIBLE!!! TORNEM A CANVIAR DE PLANS, ARA DIEM D'ANAR A LES ORRES, TELA AMB TOT PLEGAT. UNA HORA O ALTRE JA ESCALAREM. FINALMENT ARRIBEM A LLOC. SÓN LES ONZE!!! JAJA.. ENS HAVÍEM LLEVAT A LES SIS DEL MATÍ!!! JO PER NO REPETIR I NO ANAR TOTS A LA MATEIXA VIA VAIG AMB EN NIL I EN PALO A LA VIA DES SOURCES, EL PRIMER LLARG EL FA EN NIL, JO EL SEGON PERÒ  NO M'AGRADEN LES CONDICIONS, TOTA AIXECADA DE SOTA, PODRIDA I NO FA FRED, ELS HI DIC QUE PASSO I FINALMENT AGAFO UNA ENCIGALADA AL MIXTA DEL COSTAT, DIU DOS SPITS I FRIENDS PETITS UTILS, EL PRIMER SPIT UNA MERDA DE LES GROSES, MIG SORTIT I AMB PEDRA DE MERDA, EL SEGON PERÒ SEMBLA UN PARABOLT. SEGUEIXO ENCIGALANT-ME AMUNT, MIG BLACK GROC PERQUI, UN ALIEN BLAU PER ALLÀ I 5 METRES MÉS AMUNT LA ROLE ENLOC, BB, VAIXO D'UN ARBRET DE MERDA QUE ESPERO QUE NO S'ARRENQUI, GRÀCIES A EN NIL I EN PALO PER AGUANTAR TANT RATO EN AQUELLA COVA!!! BONA VIA. RAPELEM I CAP AL COTXE, ENS TROBEM AMB ELS ALTRES ELLS HAN ESCALAT LA DANCING FALL AIXI ROTLLO PRECÀRIA. SOM DIUMENGE ELLS MARXEN I ENS QUEDEM JO I EN  J.LOPEZ, DEMA ANIREM A VALLON DU DIABLE.

DORMIM A LA GRAVE, AQUI DE GEL N'HI A MENYS DEL QUE I CAP EN UN CUBATA, CAP A VALLON, EN JORDI NO I A ESCALAT I FEM LA REINA DEL SECTOR, LA VERGE DU DÉMON,MOLTA NEU I FORÇA GEL, LA VIA ÉS MOLT BONA, COM DIU EN GRAU EL DE LA METEO LA CAGAT, NO NEVA PERÒ S'ESTA TAPANT MOLT.
DIMARTS MATÍ, SEMBLA QUE A ANAT NEVANT DESDE AHIR AL VESPRE, AQUESTA VALL ES CONEGUDA PER EL SEU PERILL D'ALLAUS, PUGEM A TREURE-HI EL NAS PERÒ DECIDIM QUE NO CAL, FINALMENT NO ESCALEM I TIREM AVALL. UN BON FINDE, AMB BONS COMPANYS,RIURES I ESCALADES. SALUT I PEU AVALL!!!

LES FOTOS ESTAN AL MEU FACEBOOK, GAS!! TELA VAIA PALIKE HE!!!