Translate

divendres, 20 de febrer del 2015

NINJA, VIA NOVA A PINETA!!!
NINJA!     ll/5/M4  55MTS

VIA NOVA A PINETA!


PUJEM A BIELSA, AQUESTA SETMANA A FET MOLT FRED HI HA GEL PER TOT ARREU. ESCALABLE, NO TANT...
VOLTEM TOTS ELS SECTORS I ACABEM A LA CLÀSSICA SARRA!! QUE GUAPO QUE ÉS EL PRIMER LLARG!!!
JUST EL BARRANC DE LA DRETA DE LA SARRA HI HA UNA VIA, AQUESTA ÉS NOVA I ES VEU MOLT GUAPA, SI MÉS NO, JO LI VEIG.
EM FLIPO I LI DIC A EN J.GRAU D'OBRIR-LA, PERÒ EM DE VAIXAR A VIC A BUSCAR METRALLA.
GAS.
ARRIBEM A CASA, HO PREPAREM TOT I A LES 12 DE LA NIT A DORMIR. A LES 5 DEL MATÍ SONA EL DESPERTADOR, CAP A PINETA UN ALTRE COP!!! S'AFEGEIXEN LA NURIA I EN DANI, ELLS ANIRAN AL SUEÑO DEL AGUA O ALGO AIXI.
A LES 10:00 A PEU DE VIA, COMENÇO A OBRIR, PLAKES DE GEL PRIMES SOBRE LA NEU SUPERINCONSISTENTS I NO ES POT EKIPAR ENLLOK, BUSCO PER LA DRETA, UN PARELL DE BOIXOS I UN ALTRE COP PLAKES DE GEL SOBRE LA NEU... RASCO PEDRA, ESCALO GEL GUARRO...NEU...TINK UNA BONA ÒSTIA... PERCUTOR!!
3 XAPES AL DESPLOM I ENGANXO EL GEL. SEGUEIX SENT PRECARI, PUJO KOM PUK, DOS CARGOLS DOLENTS FINS KE POSO UN PITÓ A LA DRETA. SEMI SALVAT!. SEGUEIXO ESCALANT SENSE PODER POSAR RES DE BÒ FINS KE ARRIBO A UNA FISURA DEL 2 KE I KEDA A CANYÓ!!! ARA AKI RESULTA KE NO HI HA GEL, NEU A SOBRE LA ROCA...JAJAJA.. VAJA LLARG!! PERÒ VAIG FENT, EKIPANT UNA MIKA I AMB LA CALMA ACABO SORTINT ESCALANT PEDRA POLIDA I  LLISA DE L'AIGUA.
REUNIÓ!! TELA, PUJA EN GRAU, EL SEGUENT LLARG I L'ALTRE VEIEM DE SEGUIDA KE NO ESTAN EN CONDICIONS. EN GRAU HO PROBA PERÒ NO ES PASSA... MONTEM REUNIÓ I AVALL.
QUEDA PENDENT ACABAR-LA... I TORNAREM!!!
PANORAMIKA DE LA VIA

ELS SEGON,TERCER I KUART LLARG!!

EN GRAU PROVANT EL SEGON LLARG

EL PRIMER LLARG

LA RESSENYA

JO AL PRIMER LLARG

PRIMER LLARG...