Translate

dilluns, 21 de setembre del 2015

CERVI, ARESTA LION!!


ARESTA LYON!!!

UNA MONTANYA SEMPRE EN EL PUNT DE MIRA, ALGUN DIA S'HI HA DE PUJAR...
AQUEST ANY ÉS EL 150è ANIVERSARI DE LA SEVA PRIMERA ASCENSIÓ, UN BON ANY PER FER-LA.

AL MARÇ, EN JOAN C. EM PROPOSA D'ANAR-HI, NO LI DIC KE NO.
A L'AGOST, EN D. FABRE DIU D'ANAR AL MONTBLANC, PERÒ ESTA TANCAT PER CAIGUDA DE PEDRES I DECIDIM L'ARESTA HORNLI AL CERVÍ. LES MALES CONDICIONS DE LA MONTANYA I DEL TEMPS ENS TIREN ENRRERA.

 JO JA LA TINC FICADA AL CAP AQUESTA AGULLA GEGANT I L'HEM D'ESCALAR.
EN GURI DIU D'ANAR AL CAPUCCIN, PERÒ ES TRENKA UNA COSTELLA I DECIDIM TIRAR CAP AL CERVI. LI COMENTO A EN JOAN C. DE SEGUIDA S'APUNTA, I A ÚLTIMA HORA TRUKO A EN GILET I TAMPOK EN DUBTE, L'ARESTA LION DEL CERVI ENS ESPERA!!!

DIMARTS MATÍ MARXEM CAP A CEVINIA SENSE PRESSA, UN COP ALLA, UNA PIZZA, UN PORXO I A DORMIR.
ENS LLEVEM ESPITOSSOS, VEIEM LA MOLE DE PEDRA I  VIBREM. PREPAREM TRASTOS I TIRAREM AMUNT. ENS TROBEM A UNS CATALANS KE DIUEN KE PUJEN AMB TAXI FINS AL REFUGI ABRUZZI... ENS HI APUNTEM RÀPID!!!

 S'AIXEQUEN NÚVOLS I ES TAPA EL CIM, JA NO EL VEUREM MES EN TRES DIES. CAMINEM TRES HORETES I ENTRE MAROMES I ESCALADETES ARRIBEM AL REFUGI CARREL, NOMÉS FINS AQUI JA VAL LA PENA. DONEN BON TEMPS I NO PARA D'ARRIBAR GENT, EL REFUGI KEDA PLE DE GOM A GOM. TOTHOM COMENTA LA JUGADA, NOSALTRES NO TENIM CAP PRESSA.
5:30 DEL MATÍ, SONA EL DESPERTADOR, SURTO A FORA, ÉS DE NIT I ESTÀ MOLT ENNOVULAT, LA GENT JA TIRA AMUNT, NOSALTRES DORMIREM UNA ESTONA MÉS.  6:15, ESMORZEM UN CAFÈ I GAS!!!
MAROMES, CABLES, TRAVES,FITES,CADENES.... ANEM GUANYANT ALÇADA, ENS POSEM GRAMPONS I PIOLETS I RÀPID FEM CIM AL PIC TINDALL. ARA COMENÇA LA TRAVESSIA GUAPA I AERIA CAP ALS PEUS DEL CIM. ENCARA ES VEU LLUNY...
FEM LA TRAVESSIA I ENFILEM AMUNT, UN PARABOLT AKI, UN ÌTÓ ALLA...FINS ARRIBAR A LES MAROMESI LA FAMOSA ESCALA DE FUSTA A 4300MTS. COMENÇEM A ESTAR CANSATS I ENKARA ENS KEDA FER CIM I BAIXAR. KUATRE MAROMES MÉS I UNA GRIMPADETA I ARRIBEM A LA CREU DEL CERVI, 4478MTS. BRUTAL!!
QUATRE FOTOS I AVALL!!JAJAJA... DESFEM TOT EL CAMI, ALGÚN RAPEL, ALGÚN DESTREPE...ENSAMBLES... I MIKA EN KIKA ARRIBEM DE NOU AL REFUGI CARREL. FA POKA ESTONA S'HA POSAT A NEVAR I DECIDIM TIRAR AVALL RAPID, CERVINIA ENKARA ÉS LLUNY.
RAPELS,DESTREPES,ENSAMBLES... FINS ARRIBAR AL COLL LION, AQUI JA ENS TREIEM CORDES I ARNESOSI CORRENT AVALL PER ARRIBAR DE DIA. A LES 20:00 DEL VESPRE ARRIBEM AL COTXE, TRINXATS!!!!JAJAJA....

ASCENSIÓ MOLT GUAPA I AÈRIA!!!

JOAN CASTELLA, GURI, GIL I JOU.
9-10/9/2015
ULTIMES CADENES ABANS DEL TINDALL
 
 
CRESTA I CERVI AL FONS
 
 
 
CIM
 
VAIA PENYA
 
 
FOTO FANÀTIKA ARRIBANT A DALT
 
GURI
 
EKIPAAAAASSS!!
 
GIL
 
JOAN