Translate

dimarts, 17 de març del 2015

GOULOTTE PELLISIER
GOULOTTE PELLISIER

GOULOTTE PELLISIER. 220MTS
LA METEO ÉS BONA FA DIES, I TENIM GANES DE FER ALGO PER CHAMONIX, AMB EN GRAU NO COINCIDIM I ENREDO A EN GERARD MATEU, ELL N'ENREDA A UN ALTRE, A EN JOAN CASTELLA. I  A ULTIMA HORA S'APUNTA EN GURI. EKIPÀS!!!JAJAJA... NINGÚ ES CONEIX!!
CARREGATS A MES NO PODER PUJEM A CHAMONIX AMB LA CALMA, PREPAREM MOTXILLES, SOPEM HI HA DORMIR. A LES 6.00H SONA EL DESPERTADOR, TORNEM A FER MOTXILLES I AMUNT. L'INTENCIÓ ÉS ESTAR-HI 3 DIES, PUJEM DE TOT I ULTRA CARREGATS.
VAIXEM L'ARESTA I AL PLA DE SOTA L'AGULLA MONTEN TENDES, DESPRES DE PALEJAR UNA BONA ESTONA, ANEM A ESCALAR. AQUI ENS SEPAREM, EN GERARD I EN JOAN CAP A LA CHERE I JO I EN GURI CAP A LA PELLISIER. CAMINEM 30MIN. I EXHIBICIÓ, UNES 5 O 6 CORDADES A LA VIA MÉS NOSALTRES. CHAMONIX.
EN GURI VOL PROBAR AIXÒ DEL GEL I APREN A POSAR CARGOLS A PEU DE VIA, A LA NEU!!!JAJAJA.. RES, JA T'HO TROBARAS... GAS AMUNT. FA EL PRIMER LLARG I EL SEGON MOLT BÉ, POSA TRES CARGOLS. NEU I 60º. DESPRES SURTO JO, DOS FRIENDS A L'ENTRADA I GAS FINS A ROLE, 30MTS A PÈL NO DEL TOT FÀCILS, GEL INCONSISTENT. PUJA EN GURI I ES TORNA AMOTIVAR PER FER UN ALTRE LLARG, SENSE PROBLEMA EL FA FINS A SOTA LA ROLE KE ESTÀ SEC I ES FA AMB MIXTE, SORT D'UNS KE RAPELABEN L'AJUDEN UNA MIKA..  PUKO JO I FAIG L'ÚLTIM LLARG, TOTALMENT SEC, KUATRE FRIENDS I JA LE TENIM!!! AMB TRES RAPELS ESTEM A PEU DE VIA. LA VIA ÉS CURTA PERÒ TOTS ELS LLARGS SÓN BONS. TORNEM A LA TENDA, I QUAN ARRIBA LA CORDADA DE LA CHERE, DESPRÉS DE DISCUTIR-HO DECIDIM QUE DEMA AL MATÍ FOTEM EL CAMP. TORNAREM!!!
PER LA PELLICER, JUST PORTAR 4 CARGOLS CURTS,6 CINTES EXPRES I 4 FRIENDS VARIS UN DE PETIT, UN PARELL DE MITJANS I EL 2 O EL 3. ÉS EL KE DUIEM, TOTHOM KE PORTI EL KE VULGUI.
SEGON RAPEL

L'ULTIM LLARG

CAMP BASE

ULTIM LLARG

??? JOU

EN GURI AL PRIMER LLARG

EN GURI AL SEGON LLARG

COMENÇANT EL TERCER LLARG

ARRIBANT A LA ULTIMA R

REUNIONS CHAMONIARDES

EL SEGON LLARG, BONÍSSIM.

SEGON RAPEL. NOS. VAREM PUJAR PER EL FILET DE L'ESQUERRA.