Translate

diumenge, 23 de març del 2014

 LAERDAL

Fa temps, amb un colega ens miràvem les línies, aquesta era molt guapa, l'havíem de fer!!!

Dimecres a la tarda hi vaig amb la serra a la mà, això sembla la selva!!! No s'arriba  a peu de via, la feina d'avui serà estassar l'entrada. Al cap  d'una hora tot net. Pujo al cotxe pillo els trastos i cap a la via.
El primer llarg.... Entrada desplomada amb una xorrera gegant,quatre cantos  un 0.4 B.D. un pitó dolent i una arrel de boix. Arribo a la repisa, aquí fent el tarzan fins arribar al super diedre, fixo la corda i cap al bar.

Li passo una foto a en Pelut i la seva resposta immediata és: quan i on??
jajaja... bé, nem bé!!
Divendres cap a la via, l'estratègia és bona, sortiré jo i quan el tema es posi catxondo que li tiri el mestre fins on vulgui..
Jumem el primer llarg tarzan i començo a pujar per el diedre, friend,friend,arrel, terenyina,friend,eures,friend...de tot.. un diedre guapíssim de friends i tascons rotllo A1. montu una role d'aliens i avall, que tiri en pelut! el tiu es marca una trave guapíssima de falques,pitons,ploms.... vaja, la seva escalada típica i predilecte!!!
Aquí monta role. Hi ha una fissura del 3 i del 4  però decidim posar-hi dos bolts de 8mm. per comoditat, i per no gastar tants friends per la role. (són criticables) ho sabem.
Desmunto el llarg, i deixo una falca trencada que no vaig poder/saber  treure però que ús hi podeu penjar i un plom per marcar una mica la via.

Llarg 3: OUTWITH  de 10 metres bruta, només friends grans, fins el 4.5 B.D. i gas. I vinga tornem-hi: friend, friend, tronc, friend, terenyina, arrel, friend, friend...molt  guapo, ja sóm gairebé a dalt, s'acava la fissura i surto a l'esquerra rotllo amb lliure i la sorpresa final: una role de 3 químics amb anella per rapelar el salt d'aigu!!!(aquests frikis dels barrancs...)

Via molt bona,molt estètica i de disfrutar.
En breu la ressenya.


la role d'aliens

la metralla apunt de disparar

"R 2" pelut wall

la via

jo començant el diedre

la trave

alpinisme és serac

gaaass!

desekipant la travecim

1 comentari: