Translate

dilluns, 15 de juny del 2015

PIXOT DE PEDRA!!! A2+ 60MTS " LA BARRA DE FERRO "


PIXOT DE PEDRA.

 FA DIES KE NO ENS VÈIEM  AMB EN PELUT, ENS TROBEM I DIU KE VOL OBRIR UNA ALTRE VIA PER AQUI A OSONA, ES VEU KE AKESTA PEDRA EL POSA CALENT...JAJAJA...
 TORNEM A LA BARRA DE FERRO, LI ENSENYO LES POSSIBILITATS I VINGA, DILLUNS A LA TARDA JA HI SÓM. COMENÇEM EL PRIMER LLARG, ES POSA A PLOURE,  NO PORTEM ELS FRIENDS GRANS PERÒ EN PELUTWALL I PASSA IGUAL. MONTA R. PUJA A DESMONTAR EL LLARG EN J.GRAU. EL FRIEND DEL 3 S'ENGANXA I S'HI KEDA. ES FA DE  NIT I MARXEM.
 UNA SETMANA DESPRÉS HI TORNEM, EN PELUT HA OBERT EL SEGON LLARG, UNA TRAVE MOLT GUAPA DE PITONS, ANCLES I BURILS, DESPLOMADA. MONTA ROLE, DESEQUIPO EL LLARG I AMUNT, ÉS TARD, TIRA EN PELUT, VAJA, KE NO PUK OBRIR, LA VIA ES PODRIA DIR, LA PIXA D'EN PELUT....JAJAJA... L'ULTIM LLARG, MÉS FACILET, DE FISURA MES O MENYS BONA.

LA VIA DESPLOMA TOTA, VEIEN LA FOTO ÉS MOLT EVIDENT, JUST A L'ESQUERRA DEL SALT D'AIGUA DE LA BARRA DE FERRO, (L'ESQUIROL) NOSALTRES I ENTRÀVEM RAPELANT, ES POT VAIXAR A PEU, I JUST DESPRÉS DE LES PRIMERES CADENES ENCIGALAR-SE A MA ESQUERRA ENMIG DEL BOSC.
VIA DE TREBALLAR, NO GAIRE RÀPIDA, PERÒ MOLT BONA.
DESMONTANT EL SEGON LLARG.
 

JO AL PIXOT I PELUT A R2

LA RESSENYA

JO ACABANT L'ULTIM LLARG, EREN LES 22:15H. SENSE FRONTAL

EN PELUT ACABAN LA VIA!!

CIM.

EN WALL POSEIT A LA TRAVE DEL 2ON LLARG
PRIMER LLARG

JUMANT EL SEGON DIA CAP  A R2

R2

ULTIM LLARG

ULTIM LLARG
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada