Translate

dissabte, 17 de gener del 2015

BERSERKERS!!!
SOMNI COMPLERT, VIA ACABADA!!!
AQUESTA VEGADA ANEM AMB EL GANIVET A LA BOCA.

DILLUNS BAIXAVEM, SET DIES DESPRÉS, I TORNÀVEM.
LES CONDICIONS EREN PERFECTES, NO LES PODIA DEIXAR PASSAR, HI HAVIA D'ANAR SI O SI. TRUKU A KUATRE AMIKS QUE ELS HI PUGUI MOTIVAR A VEURE KIN PIKA... JEJEJE.. DOS O TRES KE SI.. NO... L'IKER NO FALLA, DILLUNS A LES 5:30 ET PASSO A BUSKAR!

EL DIA COMENÇA AMB BOIRA, MOLTA BOIRA... INVERSIÓ... EM SALTO EL TRENCANT DE CASA SEU DOS COPS... PORTO UN REFREDAT IMPORTANT I TINK MOLTA SON...

EL RECULLO I GAS CAP A PINETA. PAREM A ESMORZAR, ESTIK FATAL, PERÒ JO MARRÀ.

ARRIBEM AL PARKING DEL CAMPING, ELS NERVIS PER SABER SI LA VIA HAURÀ AGUANTAT O NO LA PUJADA DE TEMPERATURES, SÓN INCONTROLABLES. HA AGUANTAT!!!!

PREPAREM TRASTOS, LI EXPLIKO I LI ENSENYO ON ANEM I AMB 25KG. A L'ESKENA, NOSALTRES AMUNT. AQUEST COP ANEM MOLT PER FEINA, SEGUIM LES PASSES DE LA SETMANA PASSADA I AMB TRES HORES ENS PLANTEM AL "CAMPING"...L'IKER ÉS UNA MÀKINA. TENIM TOTA LA TARDA PER LIAR-LA, PER NO ABORRIR-NOS, FEM MATERIAL.. PREPAREM LLENYA... MONTEM LA TENDA... MENGEM...PER FI ARRIBA L'HORA DE POSAR-SE AL SAC, DEMÀ FAREM HISTÒRIA!!

6:20H, SONA EL DESPERTADOR, L'IKER DIU KE FARÀ EL RONSO DEU MIN. NO N'HA PASSAT UN KE JA ÉS FORA LA TENDA. EM LLEVO, ESMORZEM ALGO I LA BERSERKERS ENS ESPERA.

8:30H. COMENÇA EL FESTIVAL! SURT L'IKER AL PRIMER LLARG, VA FENT, ÉS FÀCIL PERÒ ENTRETINGUT. PUJO JO I ELL ES TORNA A MOTIVAR PER OBRIR I ACABAR EL SEGON LLARG. PERFECTE!! DESPRÉS DE 2H UNA BONA VOLADA D'UN GANXO I REVENTAR-SE ELS DITS, MONTA REUNIÓ!! PUJO JO ESCALAN AMB LLIURE, UN LLARG KE NO EL REGALEN, EM REVENTO UN DIT I ENTRE ELS DOS DEIXEM UN BANY DE SANG FORÇA IMPORTANT. ARA EM TOKA A MI TIRAR A DAVANT, ÉS EL TERCER LLARG, AIXÒ VOL DIR KE SERÀ ROKA I DESPRÉS EL TAN APRECIAT GEL!! ARTIFO... LLIURE... I GEEEEEL!!!! LES PULSACIONS PUGEN, LA MOTIVACIÓ ES DISPARA!!! NO SERÀ TAN FÀCIL KOM SEMBLAVA.. UNS 5/6 METRES DESPLOMATS I UNES COLIFLORS JUGANERES EM FAN VIBRAR I PETAR... NO TINK EXCUSA I TIRO FINS A SOTA EL FREE-STANDING. AQUEST TAMBÉ ES MÉS GUAPO DEL KE ENS IMAGINÀVEM. L'OBSERVO I OPTO PER PUJAR PER DARRERA ENTRE LA PARET I EL GEL, DE DALT ÉS AMPLE I DE BAIX ESTRET SENSE GAIRE SOLIDESA NI GAIRE BASE...NO EN PARLEM MÉS, PER DARRERA... AKI LA ROKA ESTÀ MÉS DESCOMPOSTA, POSO UN FRIEND DOLENT, UN PITÓ DOLENT I UN ALTRE PITÓ ENKARA MÉS DOLENT... UNA CAIGUDA SERIA FATAL....OPTO PER PUJAR PER EL GEL,ESCALO UNS METRES FINS PODER POSAR UN BOLT. ARA JA ÉS UNA ALTRE COSA. SEGUEIXO PER EL GEL, SOTA EL SOSTRE, UN ALTRE BOLT... ESTIK TRINXAT, TINK RAMPES ALS BRAÇOS I NO ESCALO TRANKIL. EM KEDA UNA APRETADA I SERÉ A DALT DE TOT, ALLÀ ON S'ACABA EL SOMNI DE TOT OBRIDOR, EL CIM!! NO TINK ANIMS NI DE FER UN AVALAKOV I DEIXO UN CARGOL, L'IKER NO PUJA, CAP PROBLEMA, ELL JA HA FET LA SEVA FEINA I GRÀCIES A ELL EM ARRIBAT AKI. AVALL!! UN RAPEL COMPLETAMENT VOLAT DE 65MTS ENS DEIXA A PEU DE VIA, JA ESTEM, L'HEM FET, INCREIBLE!!

JUST PLEGANT LES CORDES APAREIX UN FRONTAL, HAVÍEM PARLAT PER TELF, NO HAN FALLAT, EN MIKEL ZABALZA I EN TRON. VENEN A REPETIR ALGUNA VIA D'AKESTES... SÓN UNS CRACKS! XERREM DEU MIN. I NOS AVALL A CELEBRAR-HO. BONA VIA, BONA FEINA. UN PLAER DE LA VIDA COM CAP ALTRE!!!

EKIPAMENT I MATERIAL:

VIA EKIPADA, 21 BOLTS, 15 A LA ROKA I 6 DE REUNIÓ. PARABOLTS DE 8MMX9CM FIXE.

REUNIONS DE DOS BOLTS AMB MALLON.

OPCIONAL PORTAR EL 0.3,ALIEN VERD,TOTEM GROC I LILA. 12CINTES EXPRES I 5 CARGOLS. ULTIMA REUNIÓ AVALAKOV. CORDES DE 60MTS.

GRAU PROPOSAT: lll/6c/5+ 150MTS BERSERKERS

OBERTA DURANT ELS DIES 3-4-5 I 12-13-14 DE GENER DE 2015 PER:

MARTA PRESSEGUER

MIKEL AREÑAS (KELING)

IKER ELIZONDO

JORDI SERRAT (JOU)

( EN BREU LA RESSENYA)

 


 
1er. llarg

l'iker obrint el segon llarg

R2 això comença a desplomar

el petate volador

R2 iker i jou

abans del gel!!

entrant al gel

ultim llarg.

jo obrint el segon llarg

plànol del sector, la nostra és la primera x l'eskerra

el trio berserker

la marta al primer llarg

2on llarg..

2on llarg

marta i jou

3 comentaris:

  1. Muy buena makinas!! A ver si algun dia puedo subir a repetirla... un abrazo fuerte y a ver si nos vemos este invierno!!

    ResponElimina
  2. Buenas german!! Es muy buena!! este año poko hielo en general... Un abrazo crack. Hablamos i gracias!!

    ResponElimina