Translate

dilluns, 2 de febrer del 2015


                                         SET DE GEL!!
                                         ll / M6 / 85º  300MTS

OBRIM UNA VIA NOVA A CAMBRE D'ASE, AQUEST ANY RESULTA QUE ESTA MOLT BÉ I HI HA GENT KE NO PARE D'OBRIR-HI VIES.  

AMB EN J.GRAU ANEM CAP A LA VALL DE SOULCEM, ESCALEM LA CLÀSSICA PASSAGE CANADIEN. VAIXEM AL POBLE, MIREM LA METEO I HEM DE DECIDIR KE FER PER DIUMENGE, ENS DECIDIM PER ANAR A CAMBRE D'ASE. A PUIGCERDA TENIM BONS AMIKS AMB APARTAMENTS QUE SEGUR KE ENS ALLOTJARAN A SOPAR I DORMIR, ELS TRUKEM A TOTS I RESULTA QUE JUSTAMENT AKEST CAP DE SETMANA NO N'HI HA CAP...JEJEJE... NO PASSA RES, PORXO I GAS.
 
ENS LLEVEM, DE TORMENTA DE VENT 0 , AKEST EN MAURI FA DIES KE NO...
PUJEN EN PALO, LA NURIA I L'ALEX, ELLS VOLEN FER LA JOCS DE MATINS, NOSALTRES JA HO VEUREM. ENS AGRADARIA OBRIR ALGO JA KE SEMBLA KE AKEST ANY LES REGALEN DONKS PASTIS PER TOTS NO?? ARRIBEM AL CIRC, EN GRAU EN TENIA UNA DE CONTROLADA DE FEIA DIES, GAS, JA TENIM VIA.
 
ARRIBEM A PEU DE VIA, TIRA EN GRAU, EL LLARG ÉS MÉS DIFICIL DEL KE SEMBLAVA, VA EKIPANT I ESCALANT AMB LA CALMA, S'ACABA LA CORDA I SORTIM AMB ENSAMBLE UNS 30MTS. MONTA REUNIÓ I ESCALO JO, TELA AMB EL LLARG, FÀCIL FÀCIL NO. PEDRA...GEL..NEU... EN GRAU S'HO A CURRAT MOLT. EL SEGON LLARG ES VEU MOLT GUAPO, A LA REUNIÓ NO HI TROBEM RES I PER MARCAR TERRITORI I DEIXEM UN CORDINO TARONJA EN UNA SAVINA. LA ROLE A MONTAR.
DEIXO TIRAR EN GRAU, S'HO MEREIX, UN LLARG MOLT GUAPO DE BON ESCALAR I PROTEGIR, 50MTS MÉS AMUNT MONTA ROLE EN UN ARBRE. PUJO JO I GAS AMB ENSAMBLE UN ALTRE COP AMUNT. AQUESTA ESCALADES SÓN LES KE EM MOLEN!!! 100MTS MÉS AMUNT REUNIÓ EN UN ARBRE.  D'AKI AMUNT CAMPES DE NEU I UN VENT KE FLIPES. NO TROBEM NI RASTRE DE MATERIAL I DECIDIM DIR-LI: SET DE GEL!!! VIA DE BASICAMENT DOS LLARGS MOLT BONS, ACONSELLABLE.
 
MATERIAL: JOC DE CAMALOTS
                       SEMAFOR D'ALIENS
                       TRES PITONS PLANS
                       ALGUN TASCÓ PETIT
                       CINTES LLARGUES
 
DESCENS:    A PEU
 
 
LES FOTOS NO SÓN GAIRE BONES I JO EM VAIG DEIXAR LA CAMERA. GAS I A DISFRUTAR-LA!!!
 
                 
LA RESSENYA

SORTINT DEL SEGON LLARG, GENIAL!!

ARRIBANT A R1

LA VIA ÉS EL FILET MÉS PRIM DEL MIG DE LA FOTO...RECTA AMUNT.
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada